En ny termin har tagit sin början! Hundratals nya studenter letar sig i dagarna fram på Karolinska Institutet. Är du ny student? I det fjärde avsnittet riktar vi oss till dig, med bl.a. 10 tips för att ta sig igenom T1.

 

Har du frågor om hur kursstarten går till? Mejla eller kommentera till oss så svarar vi!

 


God jul och god fortsättning!

Innan vi gick på julledighet (läs tentaplugg) hann vi med att spela in ett nytt poddavsnitt! Lisen gästade vårt tredje avsnitt och vi pratade om kandidatprogrammet i biomedicin. Det har legat uppe i en vecka på SoundCloud och iTunes, men givetvis ska den upp på bloggen också.

Så varsågoda, här är inlägget med det tredje avsnittet av Statuspodden!

Har du speciella frågor eller önskemål som du vill att vi tar upp under vårens avsnitt? Mejla in till oss, så ska vi se till att svara på dina frågor så gott vi kan!


Jaa! Dags för det andra avsnittet av Statuspodden! Idag pratar Irene och jag (Timo skriver inlägget..) med Emma Jansson. Hon går första terminen på psykologprogrammet, men endast några veckor till. Sedan är det jullov. Efter att ha pratat med henne står det klart att hon definitivt har förtjänat ett lov mellan termin 1 och termin 2.

Kommer du på frågor till Emma under tiden du lyssnar? Kommentera här på bloggen, mejla till podcast@ki.se eller fyll i formuläret på hemsidan så skickar vi det vidare (eller svarar på det själva)!

 

Trevlig lyssning! PS nästa avsnitt släpps 21.12.2017, så det är bara att börja räkna ned!


Efter några veckors planering och filande på idéer kan vi äntligen, stolt, presentera det första avsnittet av Statuspodden! I det första avsnittet presenterar vi oss och vad podden går ut på! Du hittar den för närvarande i Apples Podcast-app, eller på SoundCloud. För att inte missa några avsnitt rekommenderar vi såklart att du prenumererar på en gång!

Skicka in frågor till oss eller våra framtida gäster genom att:

  1. kommentera inlägget,
  2. mejla till podcast@ki.se
  3. fylla i kontaktformuläret på bloggen