FAIL mm

Ja, så man trodde ju att man klarade protetiken. MEN det gjorde jag ej! Jag var väldigt dålig på att rita.

Först blev jag knäpp som varje gång man förväntar sig ett bra resultat och får U. Jag fatta ingenting. Tänkte att nåt måste ju vara fel. Men sen så såg jag ju min tenta och insåg att I sucked. Så det blir rest som vanligt my lovelies. Så under Jullovet så är det examensarbete som ska skrivas, tenta för Ortodonti som ska pluggas inför OCH en fin resttenta som kommer dagen efter ortodonti! Bra va? ingen stress alls!

Innan jullovet så kommer en fin implantat tenta och även massa demmor för implantat! Man ser dom ofta på kliniken så kommer bli kul att läsa lite mer om det.

Har även en CUP presentation. Man presenterar ett fall man har haft med en patient som haft mycket karies. Förbereder för fullt.

Sen har vi ju Barntandvård. I måndags fick vi hålla en kort presentation om karies för lite över 20 st 14 åringar på Södertörns friskola! Underbara elever och personal! Hoppas att dom fortsätter vara lika duktiga so dom är nu! Efter det så åkte vi tillbaka till skolan. Och eftersom vi hade lite fritid så bad jag Philip att kolla på mina tänder! Så vi sondera, tog röntgen, depurera. Jag hade inget hål, men nåt värk va det. Tror det va nåt i tandköttsfickan… Så nu känns det bättre.

Utöver skolan så har jag njutit av att VINTERN ÄR HÄR! Julklappar, julkalender, pynt och alla klappar är köpta så man kan ha julen nära så länge som möjligt. Det minsta man kan göra för alla lärare och dom som jobbar runt oss studenter är att köpa lite pepparkakor år dom också! Det är ju deras arbetsplats =)

Skönt att räkna ner till lite lov. Lite paus från ett schema och behöva vakna 5-6 på morgonen varje morgon! Är ni lika taggade?

Det börjar närma sig TAPIL tider. Rekommenderar att ni auskulterar i nån klinik eller hos oss på KI om ni vill söka er in till tandläkarprogrammet!

More to come…

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar