Förlåt för segheten…

Vilken månad. Jag har inte hunnit uppdatera på en av dom roligaste grejerna i år.. enligt mig..och bland en av dom roligaste..

 

JAG EXADE MIN FÖRSTA TAND! Titta titta titta…

 

Så jag körde enligt textbook och så kom den ut. Måste säga att vi hade en underbar patient och allt gick jätte bra. Om ni följer mig på insta så har ni redan sett detta @yourfuturedentistawaz Måste säga att det va sjukt satisfying att få göra det själv efter så många år av att titta på en tandläkare göra det.

Utöver detta är nästa accomplishment min och Philips examensarbete..mycket exande här =)

Jag har valt världens bästa snubbe som partner och ser verkligen fram emot vår final piece! Han är grym och super effektiv. Bara 21 år och så driven. Här är vi treating ourselves to lunch after hard work!

 always busy bee Philip

 

HAn och min fina klinikpartner och vän fick plats att åka på utbyte till Netherlands. Stort grattis till er två! Netherlands kommer va blessed med er i några veckor!

Sen har vi haft Att utvecklas till tandläkare…very interesting men jag har inte varit en fan av uppgifterna- REMEMBER du kommer inte tycka om allt du gör i livet but you got to do what you got to do eller hur?

 så här kan det se ut..en hel dag. So many laptops…

Har också firat min bästis Patte patrik som fylle 30 år… Att flytta till Sverige skulle inte ha vart kul utan dig!

 Ser ni varför jag har haft svårt att hinna skriva hahah!

Dessutom har min rygg lyckats pajja mitt i det hela så NU SKA JAG TILL NAPRAPATEN ! woohooo! Ikväll ska jag skriva om lite bra nyheter som jag fått…

 

Stay tuned! Massa kärlek inget hat! Ciao!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar