Get in!

Kroppen har börjat vänja sig till kylan och hälsan början improooove.

So whats new. Jo. Jag gjorde min FÖRSTA revidering. Vad är det? Oh im glad you asked!

Revidering är en rotfylld tand som behöver rensas och rotfyllningen görs om.

Här finns en liten bild på tanden. Den är lite suddig men man måste vara snabb då patienten sitter och väntar på att man ska göra klart denna väldigt långa behandling.

Det är en 33 som har fraktur.  Oh vad är 33? here you go!

 

Har börjat förbereda inför terminens första tenta i PROTETIK! Det känns som att man vet allt men ingenting. Svår känsla att beskriva. Tror alla känner sig bekväma i sina roller men man saknar ändå mycket. Jag ser fram emot att dom här gapen fylls med kunskap. Läsa läsa läsa…

Har hunnit fira min fina ex klinikpartner mitt i veckan med hamburgare..

Jag var framme innan alla så jag tog en ÖL! Hade super mysigt med vänner och kom hem 23.30..My little man was with his dad. Man passar ju på..

Man vet att man är gammal när 23.30 är läskigt. Hade patient dagen efter och ville vara i skolan kl 7.00 När man ändå hade kunnat va tidig!

MEN JAG HADE:

Snoozade i 2 timmar! Lyckades vara framme i tid, men skulle vart skönt att va framme lite tidigare när man ändå kunde.. shame.

PROBLEM

Avbokningar. Det här är nåt som måste skötas snyggt i skolan. Hur gör man när en patient avbokar. Om dom lämnar återbud med 24 timmar eller mer så är det lugnt men inte om det händer fler gånger. Då får man eventuellt skriva ut patienten. Om dom lämnar återbud inom 24 timmar så är det upp till dig men jag skulle nog skriva ut hen med en gång då man inte vill riskera att det händer igen. Varje pass är värdefullt! Vi behöver patienter som kan 1. Komma på dom tiderna vi har- annars funkar det inte. 2. Kan stanna 3 timmar per gång, då det kan ta så lång tid för ett besök. 3. Va redo på att det är vi studenter som gör behandlingarna. Våra lärare tittar på men dom tar inte över.

 

Thats all for now folks! tack för att ni läser… Vill ni att jag täcker något speciellt så är det bara skicka meddelande!

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar