Längre dagar, mindre tid?

I forgot to write before 😀

Fick svar för rest dugga 1 och den blev gk (86%). Verkar som jag behöver 2 ggr per exam to make it. Väntar svar från dugga 2 men har redan börjat förbereda inför rest tentan just in case (high probability that it needs to be done!).

Dissektionen. My experience. Jag missade introduktionen som va en genomgång så jag fick bara sätta igång med vår grupp den dagen vi började. Va lite orolig över hur jag skulle hantera det men min hjärna shut off lite grann. I mean I just appreciated that we got the chance to see our anatomy and didnt think more of it. Och så va jag men världens bästa grupp.  Hela vår klass är ju bäst men min grupp hjälpte my head to be in the right place!

Jo jag tycker att man ska ha respekt för hen och därför vill jag inte gå in mer på dissektionerna. Men jag kan ju nämna att första dagen åt jag lunch direkt efter och det har lett till att jag har slutat äta kött och kyckling. It was the last push that I needed to break the habit. Men fiskar får tyvärr vara kvar på min lista tills jag tar nästa steg.

Varje kväll pluggar jag inför rest dugga 2. På dagarna är jag ute med bebis. Känner mig sliten och har ätit massa godsaker men efter socker filmen så har vi dragit ner på det ordentligt också. So no meat, nikotin, sweets or alcohol. What fun do I have left? well my family 🙂  Börjar träna 3 ggr i veckan och det gör mig otroligt glad. Dagarna har blivit längre men ändå så känns det lika kort. Och snöar det en gång till så kommer jag gråta (just sayin).

Important things: Nu var ju Tapil!! Hoppas det gick bra för er som skrev- fick läsa några stycken men missade andra. Såg jätte bra ut. Glädjer mig att ni läser bloggen också. När jag skriver så känns det som att jag skriver för mig själv så det är kul när jag får lite mess hit o dit!

Ni som kommer vidare: va er själva på intervjun så kommer det gå bra. Drick vatten och ät innan och försök att tappa nerverna. Although I didnt 🙂 Så det kan gå bra ändå. skriv gärna i kommentarer om hur det går 🙂 Excited for you guys!

Fredag är det oral b föreläsning 😀 skriver efter det.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar