Lololoooupes…

Vi hade klinik den här veckan- fick testa mina nya loupes! Väldigt svårt måste jag säga. Svårt att se vart min hand är med instrumentet (sounds weird doesnt it men så är det). Därför måste man öva med dom redan nu. Heres the reason why I shouldnt take selfies anymore (yet here it is to show my loupes off):

a5fefe4d-7227-4bf1-8ad4-f1bc4d716379.jpeg

 

Utöver det hade KI 3 events:

  1. Arbetsmarknadsdagen: very well organised. Massa företag kom och man kunde få info, delta i tipsrunda och vinna loupes, lunch från subway and freebies. Som en mini swedental mässa faktiskt. Well done! Tränade sen hann jag gå dit i en timme innan jag plocka bebbe och träffade 2 kompisar som var på besök från England =)
  2. Idrottsdagen: låt mig visa hur grymt det är genom att sharea en bild of the events vi fick delta i:8768BA1F-1627-466F-86B2-E347CC156A42

I didnt join any of the events…..Jag gick o auskulterade på folktandvården in the am followed by kickboxning på lunchen. I just couldnt believe netball va på listan. Since when ? =D I skolorna jag gick i England var det INGA killar som körde sporten för den ansågs som att det va bara för tjejer för det inte va en riktig sport. Det är en riktig sport. Inte så lätt när man kommer in i det. Aja…

3. Valentines pub. Dom bjöd på våfflor, filmmys, cheap drinks, pingis….. Jag slutade 16 och ville ha en öl. Ville hänga. Ville också hem. So jag gav mig själv 30min. Worth it. Min klinik partner ville hänga med! So köpte en goooood öl för 30kr och sen förlora jag på pingis. Kidding jag vann (min blogg my judgement =D). Sen sprang jag till tåget och sprang hemmmmmm till min fina fina familj! Great day.

 

Great weekend also. Included a birthday celebration, playing in the snow and eating panncakes.

 

Bye for now.

Det är jag som bloggar