Me Juli

Känns som Juli började precis men ändå är vi halvvägs in. Jag har jobbat för det mesta på Cepheid. Har jobbat på klinik nu sen i mars tror jag…eller feb..kommer inte ihåg. Nu går tankarna bara till sista året och hur det kommer bli. I lie. Jag har 2 inlämningar för dessa sommarkurser som är lite grova! *slaps face* kommer gå bra. VERY INTERESTING och jag ångrar det ej.

Jag har loggat ur alla sociala medier for now. I will be back tror jag men vi får se jag vill. Varför? Jo tillgängligheten. Jag vill välja när jag tittar på min telefon och det går inte för mig när jag ser att nån har skrivit nåt eller notis eller vad som helst. And once you start you end up browsing.

Jag är kvar på 73kg oops. Men det är för jag har ätit hahah. Jag har dock tränat mer soooo there!

dead efter kickboxning..19-20 pass efter att ha jobbat till 16.30 med en shake som lunch och frukost…OMGÄÄÄD.

Vakna 5 för att hinna träna innan lillen vakna på morgonen!

GYM PÅ JOBBET!!!

5km run på 31min…oops slowed down a bit since last time! BUT I did it. Du undrar nog när jag ser normal ut? Never is the answer. Never. I dont go out, I dont dress up, Just träningskläder, hår i bulle och ett konstigt deformerat ansikte i alla lägen- no lie!

Och när jag ändå tar upp gym på arbetsplats… Är inte det definitionen på en grym arbetsplats? Gym! Staff feels great, energy levels up! En nackdel med shift som tandläkare är just det. 45min lunch. Man hinner inte med lunchpass. Skulle va nice med 1timma lunch och 15 rast…träna, äta..right? no? ok well I think so.

Moving on…

LAPPIS

Så låt mig berätta om världens gulligaste grej här på Lappis.

KOSTNIX. Öppet mån med hjälp av voluntärer. Här kan studenter lämna det dom inte vill va så andra studenter kan ta sakerna. Så gulligt! Jag har lämnat en del men va där för första gången denna vecka. Exakt som en second hand store bara att alla va gratis! Tyckte det är en super bra ide.

En annan sak om lappis. Tis kl 21 tror jag ..hmm unsure för jag alltid ligger i sängen.. så får man iaf skrika så högt man vill ut ut sitt fönster/balkong/gatan to release anxiety från plugg! You got to love it.

Jag gick också till ”open mic” night i helgen där studenter fick perform på scen som ställdes upp på stranden! Poetry, sånger, DJ, live musik…

Lite lek med barnen på stranden som musiken spela…

Dom sålde lite mat också! Got to LOVE THIS PLACE! Saker som sker när alla studenter bor på en plats!

Älskar detta område with all my heart.

Har du vart med i SSSB i 3 år och med i kåren då har du chans att få bo här =)

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar