Planering

Så, som sagt har schemat appeared from the shadows..

Jag har gått igenom nästan alla dagar 5 månader framåt i tiden. Skrivit ner alla klinikpass vi har. Fördelat dessa mellan mina patienter som måste bli klara nästa termin. Och patienterna måste va bokade på rätt klinik. SJUKDOMSBEHANDLING eller PROTETIK! har en önskan att alla lärare kunde göra allt. Så man inte hade  kategorier. Det måste jag admit is very annoying. Kommer inte vara så ute heller. Utan du ska göra allt. Dagar eller timmar är inte specified för olika behandlingar. Jo ok tids intervaller typ 30 min Undersökning, 40 lagning men inte protetik slash sjukdomsbehandling…Rant over.

Sen har jag skrivit ner alla sena dagar. Och alla tidiga dagar. Så det ska matchas med hämtning, lämning osv. Se om jag behöver hjälp eller om exet kan ställa upp. Det är ofta man önskar att man kunde va på 3 ställen samtidigt. Eller 2 men om man kan 2 så behöver man nog 3 så lets wish for 3.

Kommer hålla på med mycket roligt. Vi börjar med Helprotes i Underkäken. Kommer vara mycket att skriva om snart… Så här ser en individuell sked ut iaf. Vi kommer börja med definitiv avtryck så fort vi är tillbaka!

 

Sen har jag ORT tenta januari. Dagen efter kommer protetiktenta. Sedan måste jag skriva en del på examensarbetet. Så nu har jag även planerat hur kvällarna denna lov ska se ut för att jag ska hinna. Nu ska man bara försöka lyckas hålla sig vaken =D

Så här förstörd såg man ut sista dagen innan jag åkte till England till min mammi o papps..

Dag tid ska jag njuta av att inte ha NÅGRA PLANER ALLS! Finns folk att se men  ibland måste man bli lite anti social. Tur att man är här i nästan 2 veckor.

Sen ska jag försöka bli helt frisk! KANSKE BÖRJA TRÄNA LÄTT?? häää?? håller tummarna.

EXTRA

Hade sett så mycket av den är snubben att jag behövde rita av mig av denna blick som man ser dagligen! Likt va? Nej ok….

Jag passar på redan nu att önska er…

A VERY MERRY XMAS

Hoppas ni spenderar den med nära o kära…

Tack för att ni läser <3

( follow mitt privata ig @yourfuturedentistawaz  )

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar