Pre Corona

Jag hade en invisning på Endo- ska göra om en del av rotbehandlingen! Det fanns en liten bubbla som ses i röntgen. Kan va pga dålig lateral kondensering (här är info för er tandläkarelever) eller dålig torrläggning. Då blir det inte helt tät i rotfyllningen. Som tur är så är det på den övre delen så det tar inte så mycket tid att fixa till den!

På fredag skulle jag träffa en arbetsledare på en klinik, men det blev inställt. och boom då ringde Eastmans och frågade om jag kunde jobba i 2 timmar. ABSO freakin LUTELY! Fick jobba med världensbästa endospec och ped tandläkare. Nämner inte namn för det får man ju inte =) men Hon e lovely (shes so lovely shes so lovely- hört låten? kanske för brittisk..shes so lovely by scouting for girls).. och jag har verkligen lärt mig massor av henne. Nu kom jag på att den låten har mycket fokus på utseende osv men jag menar ju bara på chorus! hahah …MOVING ON.

Jobbade också 12 timmar natt på mitt gamla jobb och fick en urinvägsinfektion runt kl 03. Kan säga att jag fastnade på toaletten och tappade livslusten. Har provat det mesta men inte socker. Ska testa att cut it from the diet. Junk food osv. Långsamt ta bort kött o sånt också. Dags att ta tag i kosten igen. Men först fokus på tenta… slowly slowly!

Mycket mys med denna!

Promenader och parkhäng…

Har också passat på att käka lunch själv och ha lite egentid…

Ingen på bilden ovan är det som det ser ut som… facon, vegetarisk röra osv… gott !!

Updates to come…Nu tenta plugg!! ORTODONTI REST baaaaaahhhh…

*tack för att du läser*

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar