TAPIL 2020

Speach speach speach.. ok ok ok..

For the billionth time. VILL DU BLI TANDLÄKARE? sööööök till Stockholm KI! I cant say its the best för jag har ju inte vart någon annanstans. Men sökte inte heller nån annanstans. 1. Stockholm is the place to be. Ska bli duktigare på att skriva om staden. 2. KI utbildning- tydligen enligt andra så kommer vi märka hur duktiga vi är när vi kommer ut. Förberedda med T4 journal system också om vi ska jobba inom folktandvården! 3. Students. Oh the students. Va fina och engagerade ni är. Om jag börjat mitt vuxen liv på KI skulle det börja med Kollot, skidresor i januari, events efter events som verkar va super roliga OCH binder alla terminer tillsammans. Vill man va med så är man välkommen!

Kan du klara det? Absolut. Stressigt kan det bli men klart du klarar det. Sämre betyg? sök vis TAPIL- men då ska du helst ha lite erfarenhet och kunna argue why you should be accepted. Fråga mig gärna om du har frågor.

VIKTIGA DATUM OSV:

antagning.se för att anmäla sig till Tandläkarutbildningen på KI ÖPPNAT 16 MARS 2020!

Vecka 10: INFORMATION OM TAPIL HÄR 

Det finns även info där om hur många som tas in via TAPIL. Tyvärr så är denna siffra sänkt pga kalla faktas reportage. Vill ni läsa det jag tycker om det finns det ett blog inlägg. Jag är evigt tacksam att TAPIL finns. Och alla som kommer in förtjänar sin plats.

 

Som sagt maila gärna dina frågor, och tveka inte på dig själv. Du har inget att förlora. OM DU INTE KOMMER IN- jag grät varje gång när jag va 18-23. Men alla åren har gett mig erfarenheter och en mognad som hjälper mig idag. Glöm bara inte vem du är och ha målet framför dig!

Tack för att du läser.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar