TAPIL INTERVJU!!!

Förlåt förlåt för tystanden i denna exciting/ nerve wrecking tid!

Grattis till er alla som kom vidare! Blir jätte glad av att ni skriver och berättar!

Levnadsbeskrivningen! Glöm inte vad ni har skrivit om då dom kommer fråga. När man är nervös kanske man glömmer lite så det är bra om ni läser igenom det så ni kan svara med lite pondus!

Ni frågar vad dom frågade mig?

Jag har ju bott i England. Så det blev mycket om mitt liv och erfarenhet där. Mina framtida planer osv. Det va faktiskt otroligt bra samtal och jag kände mig bekväm i rummet. Kanske min ålder. Kanske all erfarenhet. Kanske att jag var gravid. Så det bästa tipset från mig till er är att komma ihåg att ni kommer uppfatta dom som läskiga men dom är ju individer som ska intervjua er. Dom vill lära känna er. Inte sätta dit er. Så ta det lugnt. Ät innan och om ni blir för nervösa, take a paus! andas innan ni svarar. Viktigt att ni lyssnar också på deras frågor så ni inte börjar babla om irrelevanta saker.

Ni har kommit så här långt och i värsta fall så blir det nästa år! Men ännu mer erfarenhet. I know you dont want to hear it men mamma min va 35 med 3 barn när hon började på tandläkarprogrammet KI (utan att gå om eller nåt- min hjälte). Jag 28 med min lille bebis. Ge inte upp.

 

LYCKA TILL!!!

 

Om jag inte svarar är så finns jag på IG: yourfuturedentistawaz brukar svara snabbare där.

 

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar