Träning och Kost

Träning och kost.

All out the window for the moment being. Jag har vart sjuk med antingen hosta eller uvi eller kräksjuka eller inflammerad revbensmuskel från hostandet så igen träning sen början av januari som nu känns som 100 år sedan.

MEN när jag tränar så kör jag cardio. Gillar crosstrainer. Eller springa. Och sen säck och lite circuit fys på BASE (gymmet i skolan).  Jag har även tecknat SATS kort för helger men som sagt så har ju det inte gått så bra =( MEN snart!

Som tandläkare är första bilden INGET ovanligt.

I början av utbildningen så fick vi en bok där vi lär oss hur vi ska sitta och vad vi ska tänka på men jag kan säga att mer än 50% sitter som första bilden ändå. LUPPAR är ett sätt att få en bra posture. Många diskuterar att man inte har så mycket pengar nu och att dom ska vänta- men det är nu under utbildningen vi har 3 timmar per patient när vi kan jobba med lupparna och bli vana! Sen finns det en chans att man blir stressad och slänger bort dom ändå.

Sen är det träning. Träna rygg, armar, nacke, chest. Jag som över rörlig måste tighta till allt så jag inte sitter som ett S på stolen.

BASE är grymt. Snabb lunchpass och refuel energi! DO IT! eller så sitter man som jag nu och äter en stor alfreds lunch…

Kosten..

Så I know I should be on a low carb diet. Jag vet. MEN när man mår off och inte kan träna. och man går upp några kilon. Så tänker jag i fina ord ”glöm det” =) Så iförrigår till exempel. Då gick vi på buffe. 79Kr i sjukhuset. BUFFEE. I cannot handle a buffe. This is what entered my intestines that hour. Kebab och ris, panerad spätta med potatis och remouladsås, kyckling, bröd med smör, sallad, pannkakor med sylt och grädde OCH ärtsoppa! Sen undrade jag, why, why do I feel sick. Why do I gain weight? because Awaz YOU ARE A FATTY DING DING i hjärnan och buffee är för people with some sort of self control and shame! haha!

Tar jag med mig 2 ägg och knäckebröd så blir jag mätt på det också. Har gjort så och köpt en sallad för 30kr på alfreds. Perfekt lunch. Dock blir man ordentligt sötsugen efter. Man, JAG blir sötsugen.

Current status: 73kg. Om en vecka är jag på gång igen. Då får ni se. Mot 65 igen !!

Ikväll blir det persisk resturang! woohoo…

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar