Tystnad

Gissa vem som har haft tenta? Ganska många probably men också min klass. I AVTAGBAR PROTETIK.

Vart lite stressad och inte tänkt tanken på att skriva. Men nu. Suttit uppe på kvällar och pluggat. Tvingat en klasskamrat specifikt att plugga med mig! Några dagar innan och sen 2 timmar innan tentan också fram tills tentan började. VAD? thats how I role. Vet inte hur det gick. När jag är glad så failar jag och när jag är ledsen så failar jag och när jag inte vet så failar jag. Nej jag skojjar. Men på riktigt. Jag kunde det mesta. men man kanske har tappat poäng hit o dit på saker jag inte kan (och inte vet att jag inte kan) OCH det va en fråga på slutet som va värd många poäng som jag va totally clueless på.

Sen har vi en moment på PED (barn och ungdomstandvården) där vi kontaktar en skola och föreläser om bra oralhälsa. Så vår grupp har tagit tag i det och bokat ett möte den 2 DECEMBER ! Presentationen är klar och vi är ready to rumble.. I think.

Kliniska delen: Jag sanerar mina patienter för fult inför vårterminen. Terapiplanerar och försöker hålla stressnivån nere. MEN lord know stressnivån är nog uppe i molnen vid detta tillfälle. Känner att ryggskott börja krypa sig fram, näsan är snorig och jag orkar knappt träna (VILKET ÄR CRAZY FÖR DET ÄR NUUUU MAN SKA TRÄNA! men är så rädd att bli sjuk!!).

Aja… Idag har jag iaf STÄDAT, TVÄTTAT, gjort klart lite arbeten hit o dit. OCH NU ska jag ta oh söööva! IMORGON ÄR DET dagen jag har väntat på ODONTOLOGISKA RIKSSTÄMMAN OCH SWEDENTAL!!!

Jag skickar mer bilder och news tomorrow!

Guten nacht meinen lieblings….yes im striking a pose.. really i look like this..

 

See you tomorrow! Tack för att du läser.

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar