Varför lappis?

Så det tar ca 3 år för att få en plats på denna underbara student resort. Många är Phd studenter (hence dom har fått ihop så mycket poäng för att kunna bo här)

Why I love it?

Man bor mellan mörby centrum och norrtull. Så man kan ha sin cykel och va i vasastan på 15 min.

Buss till vasastan 15-20min

Buss till tb universitetet 5 min eller gå på 10 min.

Bor 5 min promenad ner till stranden.

Superbarnvänligt. lekplats utanför porten med gungor och klätterställning. Finns en förskola precis här också. Vi väljer dock att lägga min lilla på en annan. Men den här ska vara väldigt bra med personal som har vart med väldigt länge!

Fotbollsplan av asfalt med korg utanför men också gräsplan 5-10min ifrån.

Varje torsdagkväll får man skrika ut ur sin balkong. Tenta/plugg stress. En tradition som har hållt på väldigt länge. Har själv inte testat ännu- i need it though. Men Lillen sover oftast då och jag vill inte riskera o väcka haha

Student life är wild. Lätt att få kompisar och hänga med folk. Många internationals så man får lära känna folk runt i världen.

Skogen precis bredvid.

När det regnade för nån vecka sedan så passade vi på att ta barnen på naturvetenskapsresa. Det finns en app där man tar bilder på växter så får man up namnen!

”fiskade” med super grymma hov också haha!

blueberrieeees

Tog med matsäck. Och även fast det regnade lite så blev det ändå super mysigt! Never underestimate how much fun you can have i skogen och vid vattnet.

Själv har jag börjat springa mer o mer så fort jag får chansen..

sjukt att vara så nära stan men ändå så nära naturen. Älskar det. Önskar jag inte behövde flytta. Ever.

TIPS

När du kommer in på din utbildnng så skriver du upp dig i kö systemet på sssb. Och eftersom programmet är 5år så får du njuta av dina två sista år på detta student paradis.

Sen kan man alltid välja att på i flempan också. 2 sekunder från skolan! sova mer på morgonen med billigare hyra, mat och gym…

But I love it here.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar