Welcome

Nämen nämen, vad har Awaz glömt att göra denna fina start på terminen??

Välkomna alla NYA KI STUDENTER!!! Ni kommer älska denna universitet, have ups and down, struggle, skratta, gråta, hitta nya vänner och kanske även kärleken!

Tänkte passa på med lite tips för er nya. Ni kommer ju in i en era av konstiga student tider. En av våra föreläsare sa precis ”glöm inte hur man festar” och det är ju självklart att hon menar att vi ska föra över vissa traditioner så att när covid tider släpper så kan man fortsätta umgås och ha roliga aktiviteter.

Nya elever minglar ju knappt med varandra nu heller…

Så vad kan ni göra innan dess? och varför är det viktigt?

Zoom. Jätte bra med zoom- det är väl typ det ända ni gör nu. Föreläsning -zoom, grupparbete- zoom osv och det är verkligen något som har räddat oss så vi kan utbilda oss och låta verksamheter gå vidare.

Men varför inte göra zoom till lite verklighet:

  1. skapa träningsgrupper- utomhus. Grupper i max 4 gå ut och spring.
  2. spela spel på zoom. Med priser. kör en person som skriver quizen. Friday quiz.
  3. käka lunch på zoom.
  4. Ha frågestunder på zoom. 10 frågor per person så ni lär känna varandra.
  5. OCH MITT I ALLT DETTA- va inte rädd att va dig själv! här är din tid att utveckla din personlighet och du kanske inte är för alla men du kommer hitta rätt. Nu börjar du bli vuxen. Släpp din ego och utforska i ditt privat liv- och kanske även i din yrkesroll beroende på vad du ska göra!!

Men I just wanted to stress 1. GRATTIS och 2. Think outside the box. Var den som tar tag i kompisgänget och hitta på aktiviteter som är safe samt mingla runt. 3. Använd inte FB/sociala medier för att kommunicera- använd stud mail då alla kanske inte använder sociala medier. 4. Håll ut, snart så kommer aktiviteter osv börja! men just nu r det viktigare att det inte gör det =)

Stort lycka till och simma lungt!!!!!

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar