What do I do?

Vi har ju börjat några kurser i tandläkarprogrammet (vi är inne i 10 veckan so that should be obvious =P). Jag fick tillgodoräknat Cell och Molekylär biologi och Biokemin- inte hela men det mesta. Jag behöver ju tid för lillen och extra tid för att studera. So thank you biomedicin! Before i carry on- på kursen ”att utvecklas till tandläkare” fick vi följa en termin 9are. Min jobbade på akutavdelningen. Jag fick hjälpa till med suction och lite annat. Great reminder på hur kul det kommer bli sen (roligare för kul är det nu också). Future patients i look forward to become the best dentist youve had..wiiiieee..arite my big head is deflating..

Det blir aldrig riktigt som man planerar. Actually you cant plan. När han sover då gäller det att göra allt man behöver. Just nu är det oral biokemi och embryologi tentorna som jag studerar för. Jag är inte inne 5 dagar i veckan så det funkar! Jag har en uppgift att lämna in nästa vecka- något som inte skulle ta mig en timma tar ungefär 5 dagar nu (ok inte 5 dagar men man får ju göra allt i omgångar).

Jag har dessutom gått med i Näringslivsutskottet i den Odontologiska Föreningen. Dom ringde mig för en dag sedan och sa att någon hade nominerat mig till ordförande- jätte gulligt. Jag blev taggad och sa att jag kunde tänka mig att bli det det. Sen kom jag hem och skulle göra den där uppgiften och det bara gick inte. Fick somna lillen, laga middag och äta ( yes thats a thing) och när det var klart var jag knocked out själv! Then i realised that i am in lala land… Ordförande? Kanske inte nu…what you think? I barely have time for a shower. Dessutom är hon som är ordförande fantastisk- vill att hon ska vara kvar. What was I thinking.

Syrran har tvingat med mig till träning! 3 ggr senaste veckan..SATS baby, Strong mama…tror jag det hette iaf. Bebisar får vara med- jag var slut redan på uppvärmningen haha. Ska jag teckna medlemskap? Not yet. Youll find out why in the next chapter..

Varit på utflykt till Juni backen, kulturhuset (barnensrum 4 vån- good stuff), öppna förskolan i observatorielunden där man får göra gipsavtryck (which we did). Allt det här med världens bästa syrra/moster och lillens kusiner!

Lärt mig att laga roast dinners. By that i mean putting vegetables in the oven with feta cheese on and home made gravy. Ska börja dra ner på kött konsumptionen..it aint ok and ive said it for too long. Måste researcha på vad den bästa alternativet är. Världens bästa Camila Rivarola påminde mig i hennes blogg (barndomskompis, bästa kompis,  kompis kompis..) om hur bra det är so i just have to start…fast idag åt jag på phills burger och jag har lax sushi som väntar..dont judge me…

Shoppa lite på Zara…it had to be done. Fast. Med bebis. (Allt är med bebis iofs haha)

Middag hos svärföräldrar. Hann träffa lite kompisar denna vecka också- always a pleasure.

Southpark till frukost. Nya avsnitt ute. Man måste ju starta dagen rätt. Lululuu…

Jag vill avsluta med ”Amningshjärna” (cant believe its real) och hur det påverkar mig. Köpte en korv på vägen hem från flemingberg. På vägen hem ringer någon och frågar om jag precis köpt korv. ”Ja, why?” I say.. Jo för att jag har stoppat in mitt kort, och sen tagit korven och åkt hem. So my card was there och jag hade inte betalat..strike one. Strike two: Jag blir irriterad på morgonen för att äggskäraren inte är där jag lägger den. När min man kommer in ser han att den är framför mig. I just missed it (hände igen nån dag efter ). Min telefon letar jag alltid efter- im pissing myself off. Och det senaste and last strike before i realise i should take it easy. Getting off the bus, jag ser trottoaren, kliver av, missar trottoaren och ramlar. Pluttis va på baby björn så jag fick vrida mig så jag skulle landa på rygg, lyckades ta emot mig själv med en arm och hålla i barnvagnen med den andra handen så den inte skulle landa på bebis. Snyggt måste jag säga. Sen kom det passagerare från bussen som hjälpte mig. Så nu är jag extra försiktig. För även när jag är försiktig så är jag klantig och glömsk. Lite läskigt. Tur att jag inte glömmer det jag läser- och jag läser. Snart är det dags att testa min kunskap med lite gamla tentor..

Nu är det dags att enjoy my sushi (thank you husband) och skriva klart uppgiften. Wish me luck.

Next time on Awaz blog: Hemorroider och post pregnancy. Psyche!

At least i make myself laugh =D) bye for now…

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar