Andra studentbloggar

Jag bloggar som sagt för Karolinska Institutet där jag är digital ambassadör för sjuksköterskeprogrammet. På KI finns även möjligheten att läsa sjuksköterskeprogrammet på distans. Är ni intresserade av detta rekommenderar jag er att läsa Linnéas blogg. Hon läser programmet på distans och är just nu inne på termin 4, ni hittar hennes blogg här:

https://kistudentenlinnea.wordpress.com/

Är ni istället intresserade av röntgensjuksköterskeprogrammet (ja det är ett eget program), och vad en röntgensjuksköterska egentligen gör så rekommenderar jag er att läsa Tonys blogg som ni hittar här:

https://blog.ki.se/kistudententony/

Är ni mer intresserade av tänder än av sjuksköterskor så bör ni läsa Lindas (läser till tandhygienist) eller Awazs (läser till tandläkare) bloggar. Dom hittar ni här:

https://blog.ki.se/kistudentenlinda/
https://kistudentenawaz.wordpress.com/

Självklart har vi även läkarstudenter på KI. Tre av dem bloggar och två av dem driver en grym podacst! Podcasten heter Statuspodden och den hittar ni där man hittar podcasts eller här:

https://blog.ki.se/statuspodden/

Läkarbloggarna hittar ni här:

Isabelle, termin 4: https://kistudentenisabelle.wordpress.com/

Linnea, termin 6: https://kistudentenlinnealin.wordpress.com/

Oscar, termin 9: https://kistudentenoscar.wordpress.com/

Det är inte slut än hörrni. På KI finns det mer program än man anar. Jag hade ingen aning om alla dessa program eller yrken fören jag började läsa på KI. Det finns otroligt mycket intressanta utbildningar som jag tror leder till fantastiska yrken. Vill ni läsa mer om några av dem rekommenderar jag er att läsa dessa bloggar:

Olivia, fysioterapeutprogrammethttps://kistudentenolivia.wordpress.com/

Sandra, logopedprogrammethttps://blog.ki.se/kistudentensandra/

Felicia, psykologprogrammethttps://kistudentenfelicia.wordpress.com/

Noha, biomedicinska analytikerprogrammet, labratoriemedicinhttps://blog.ki.se/kistudentennoha/

 

Hoppas ni hittar någon blogg ni gillar, får ännu större inblick i hur det är att läsa på KI och kanske hittar du ditt drömyrke!

0 kommentarer

Relaterade inlägg