Antagningsbesked imorgon!

Hej mitt i sommaren!

Ni är fortfarande en hel del som kikar in här varje dag, säkert många som väntar på antagningsbeskedet som kommer imorgon. Som nervöst väntar på att få ett beslut som avgör hur ert liv kommer se ut till hösten. Förhoppningsvis kommer ni in på den utbildning ni sökt, uppfyller drömmar ni haft och provar nya vägar i livet.

Det känns helt knäppt att det redan gått ett år sen jag satt och väntade på mitt antagningsbesked. Jag satt inne på ett bankkontor, framför ett skrivbord, med en mail full av låneansökningar och liknande. Tänk vad mycket livet kan förändras på ett år. Tänk vad ett beslut kan förändra mycket och hur saker bara kan falla på plats.

Jag kunde inte ens föreställa mig att jag skulle trivas så bra på den här utbildningen som jag faktiskt gör. Inte för att jag inte trodde att jag skulle trivas, utan för att det har överträffat mina förväntningar något enormt. Jag känner mig så hemma och så bekväm i rollen som sjuksköterskestudent. Som att jag hamnat på helt rätt plats.

Förhoppningsvis kommer ni också få uppleva den här känslan till hösten. Fram tills dess – njut av ovissheten, av att inte veta vad som väntar, av att ha en sommar framför er fylld av nervositet, förväntningar och förhoppningar. För jag lovar er, hösten kommer bli magisk!

Tveka inte på att höra av er om ni har några frågor eller funderingar. Hoppas vi ses på KI!!

2 kommentarer

Relaterade inlägg