Att få tillbaks motivationen

Idag hade vi en så bra föreläsning om patientens lärande. Det kanske låter lite flummigt och oklart men handlade mycket om hur man som sjuksköterska ska få patienten att vara delaktig i sin vård. Ett så bra och så viktigt ämne enligt mig!

De senaste veckorna har varit extremt stressiga och det har känts som att vi har haft tenta efter tenta utan att riktigt hinna fokusera på vad vi egentligen gör, men jag kände att jag fått tillbaks glöden lite efter föreläsningen idag. Hade tappat motivationen och suget lite men jag fick en välbehövlig påminnelse om varför jag valt det här programmet och vad det kommer att leda till – så skönt!!

Ibland hamnar man i svackor i studierna och det är så häftigt att en enskild föreläsare kan vända på det. Jag är så tacksam över bra föreläsare och över att de lägger så mycket tid och energi på att lära och motivera oss studenter.

Nu är jag dock såå trött på att sitta på föreläsningar och extremt taggad på att påbörja praktiken som börjar på måndag!! (Hur sjukt är det inte att tiden går så fort?!)

Jag ska försöka uppdatera er så mycket jag kan under praktiken, jag kommer som sagt att vara på kardiologen på SöS och är där från vecka 49-02. Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att ni mailar mig som vanligt!

I brist på andra bilder bjussar jag på två bilder och tankar från imorse 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg