Frågor och funderingar?

Kom ihåg att om ni har några frågor om sjuksköterskeprogrammet eller att plugga på KI så är det bara att ni hör av er! Inga frågor är konstiga eller dumma, jag har nämligen varit i precis er situation där jag sökt som en galning efter information och svar på internet men inte hittat riktigt det jag söker. Ofta vet man inte riktigt vad det är man söker heller utan vill bara veta allt som finns att veta för att kunna göra rätt val.

Men som sagt, har du några frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig. Jag svarar på allt jag kan och hänvisar dig annars till rätt person. Ni når mig på emma.asard@stud.ki.se eller genom att lämna en kommentar här på bloggen.

Är ni lika nervösa som jag var inför att träffa någon i klassen att plugga med så kan jag berätta att människorna på sjuksköterskeprogrammet är helt fantastiska. Det allra bästa är att det är såå blandat med olika personer och personligheter så det finns alltid någon man kan hänga med. Kolla bara här hur underbara människor man kan hitta!

Lite svårt att fatta att jag bara känt dom här glada prickarna i ett år. Det är helt knäppt hur snabbt man kommer varandra nära när man pluggar tillsammans!

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg