Hejdå!

Stort tack till alla er som varje dag klickat sig in här för att läsa om hur det är att plugga till sjuksköterska. Efter tre år är jag nu äntligen färdig och ska på måndag börja min första dag som sjuksköterska. Det känns otroligt roligt och skönt men också lite läskigt. Det är såklart vemodigt att säga hejdå till bloggen, men alla inlägg kommer att ligga kvar så att både jag och ni kan gå tillbaks i bloggen och läsa om de här tre åren.

För dig som precis har hittat hit och som funderar på att börja plugga till sjuksköterska – gör det!

Jag var tveksam och osäker på om det här var rätt yrke för mig innan jag började utbildningen men har under utbildningens gång insett hur otroligt många valmöjligheter det här yrket ger mig. Valmöjligheterna är oändliga och vi får se vad framtiden har att ge.

Om du som jag var också är osäker och har miljontals frågor och funderingar som ingen kan svara på så får du gärna klicka dig runt här på bloggen. Jag har försökt att skriva om det mesta som jag hade frågor om innan jag började plugga. Jag kommer ihåg hur jag länsade hela google på information men kände ändå att jag inte riktigt fick några svar. Lite så ska det ju vara också, man vet inte exakt hur det är förens man själv provar, men jag hoppas att den här bloggen kan ge dig lite information och inspiration iallafall.

För att underlätta för dig har jag samlat inläggen i olika kategorier som du kan klicka dig in på. Bland annat kan du läsa om vanliga frågor och svar, en sammanfattning om programmet, min erfarenhet av VFU / praktik och massor med annat. Du kan även skriva in egna sökord i sökrutan för att hitta inlägg om det är något specifikt du vill läsa om.

Sammanlagt har det blivit över 150 inlägg som handlar om sjuksköterskeprogrammet på KI och allt runt omkring. Jag har tyckt att det varit så roligt att skriva och är väldigt tacksam över alla frågor jag frågor och mail jag fått ifrån er. Att stötta, stödja och informera er har varit otroligt givande och roligt och jag ser fram emot att träffa er alla i framtiden som kollegor!

Tack för mig!

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg