Min dag idag

Hej igen!

Tänkte kika in och berätta för er om hur min dag har sett ut då ni är flera som undrar hur schemat ser ut när man pluggar till sjuksköterska, hur mycket obligatoriskt det är m.m.

Idag har vi haft självstudier hela dagen vilket innebär att vi inte har någonting på plats i skolan. Dock har vi en webbföreläsning man ska kolla på under dagen, men detta kan man göra när man vill.

Började därför min dag med en låång sovmorgon. Gick inte upp fören vid 11 (en av höjdpunkterna med studentlivet – att kunna sova så länge man vill/behöver). Idag åkte jag dock till skolan trots att jag inte hade någon föreläsning eller seminarium, jag skulle nämligen vara med på en fotografering inför bland annat sacomässan. Lägger upp lite bilder här när (om?) jag får tillgång till dem 🙂

Hade planerat att sitta kvar i skolan och se på webbföreläsningen och få lite annat plugg gjort efter detta men soffan hemma lockade mer så jag åkte hem efter. Nu har jag precis sett på en av två webbföreläsningar vi skulle sett på i fredags (en AW lockade mer då), så jag ska se klart på den andra och sen ta mig an dagens webbföreläsning. Den där sovmorgonen imorse kanske inte var så välförtjänt trots allt..

Har precis laddat upp med en kaffe och ska sätta på föreläsningen om KOL nu. Vi hörs senare! 🙂

Påväg till skolan tidigare idag, ni måste hålla med om att det här vädret är underbart?

0 kommentarer

Relaterade inlägg