Nytt jobb!

Halloj!

Förra veckan var jag på en anställningsintervju och fick precis veta att jag fick jobbet. Jag har sedan i somras jobbat på Hemköp varannan helg och någon kväll i veckan vilket funkat utmärkt, men när jag läste annonsen för det här jobbet kände jag mig tvungen att söka!

Det är ett korttidsboende för barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar och jag har länge tänkt att jag vill jobba med något liknande. Det ska bli så roligt och det känns verkligen som något jag kommer ha nytta av i framtiden. Jag har verkligen velat jobba med barn och ungdomar som behöver extra stöd och tror att det här blir en perfekt erfarenhet, både inför framtida jobb och dessutom är det nog väldigt utvecklande för mig själv.

Hittills har det funkat väldigt bra att kombinera studierna med extrajobb och jag tror att det kommer bli ännu bättre med det här jobbet. Vi går snart in i en period med praktik och då är det perfekt med ett jobb där man kan jobba både kvällar, nätter och helger som jag kommer kunna göra nu.

Har ni några frågor kring att jobba extra i kombination med studierna, eller om något helt annat så är det bara att höra av er till mig!

0 kommentarer

Relaterade inlägg