Saco-mässan i Älvsjö

Nu i veckan håller SACO Studentmässan i Älvsjö där flera högskolor och universitet samt olika organisationer och myndigheter ställer ut. KI är självklart en av dem och jag rekommenderar er verkligen att gå dit om ni är sugna på att få höra mer om de utbildningar som finns. Det är en så bra möjlighet för att få träffa studenter som pluggar på KI och få höra vad de tycker både om skolan och om utbildningen de går.

Jag var på Studentmässan för några år sen med min skola under sista året i gymnasiet och sprang runt mellan massor med olika universitet och försökte känna mig på vad jag vill i livet. Jag var bland annat förbi i KIs monter och pratade med studenter från läkar- och psykologprogrammet men på flera andra universitet också och pratade om ekonomiutbildningar som också blev det jag valde till en början. (Innan jag kom på bättre tankar och sökte till sjuksköterskeprogrammet!)

Oavsett om man vet vad man vill plugga eller inte, eller ens om man vill plugga eller inte, så är det en otroligt bra möjlighet för att få en känsla kring olika universitet och utbildningar. Ni kan självklart gå dit även om ni inte går i gymnasiet eller om ni redan varit där. Mässan började idag vid 09:00 och har idag öppet till 16:00. Imorgon (torsdag den 29/11) är det också öppet mellan 09:00-16:00 och fredag (30/11) är det öppet 09:00-15:00.

Under mässan hålls även en hel del seminarium som brukar vara väldigt bra! Vilka seminarium som finns och tider för dessa, samt info om alla utställare kan ni läsa mer om här: https://www.saco.se/saco-studentmassor/for-besokare/besoka-stockholm/

0 kommentarer

Relaterade inlägg