Sommarlov!

Hörrni, jag har helt glömt bort att skriva om det men jag har ju faktiskt sommarlov nu! Vi har haft det i nästan 2 veckor och är lediga till och med början på september, vilket betyder 3 månader ledigt. Eller ledigt och ledigt.. Ledigt från skolan iallafall, men som student betyder ju sommarlov ofta sommarjobb. Jag jobbar några dagar i veckan nu i juni men det har varit och blir en hel del ledigt för att fira min systers och kusins student, min bästa kompis examen och självklart midsommar!

Efter detta väntar 4 veckors jobb till innan det blir 1-2 veckor på familjens landställe i Norrland. Har även bokat en resa till Spanien med några tjejer från klassen från den 10-20 augusti vilket ska bli underbart!

Jag har fortfarande nästan 2-3 veckor där jag inte har något planerat så jag får se om det blir jobb då eller om jag passar på att vara ledig (det lutar mot det sistnämnda, men sparkontot röstar såklart på det första så vi får se..)

Jag vågar inte lova någon aktiv uppdatering här på bloggen under sommaren men kanske kikar in och slänger upp något inlägg då och då. Ni får dock gärna höra av er till mig på emma.asard@stud.ki.se om ni har några frågor eller funderingar. Annars hoppas jag att ni får en fantastisk sommar och att vi ses på KI i höst!

Från helgens studentfirande för min fantastiska lillasyster och kusin på en båt vid Söder Mälarstrand 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg