Tentaplugg

Hello!

Veckan har hittills bestått av tentaplugg och kommer fortsätta precis likadant då vi har tenta i patofysiologi på fredag. Sitter just nu på Studentpalatset (bra pluggställe vid Odenplan för er som inte orkar ta er till skolan, krävs bara mecenatkort för att komma in).

Det känns som att vi har en miljon olika sjukdomar vi ska lära oss och vi ska ha koll på orsak, vad som händer i kroppen, symtom, hur man ställer diagnos, behandling och eventuella komplikationer kring varje sjukdom. Rätt omöjligt att lära sig allt men jag hoppas iallafall att tillräckligt mycket hinner sätta sig innan fredag. Har främst pluggat på gamla tentor och läst igenom mina anteckningar från alla föreläsningar (anteckningarna är för övrigt 70 sidor?!).

Har med mig matlåda och lite godis så tänkte hänga här med mina pluggkompisar innan jag ska jobba några timmar ikväll. Morgondagen lär se likadan ut men då har jag inget jobb så då blir det bara en lugn kväll. Brukar försöka att inte plugga så mycket kvällen innan tentan utan bara ta det lugnt och tänka på annat. Får hoppas att jag ligger tillräckligt bra till för att kunna göra det imorgon också 🙂

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg