Veckans schema, V. 40

Tänkte börja presentera veckans schema för er som en riktig bloggare! Nej men ni är som sagt många som undrar om hur schemat ser ut på sjuksköterskeprogrammet så jag tänkte att jag då och då kan presentera veckans schema för er så att ni får en uppfattning om hur det kan se ut.

Måndag: Som sagt var det webbföreläsning som stod på schemat igår, sköt upp det hela dagen men såg klart den runt 22 igår kväll.

Tisdag: Föreläsning 13:00-16:00 om Akut buk, alltså akuta magsjukdomar. Den här är inte obligatorisk men jag brukar gå på alla föreläsningar för att slippa köpa kurslitteraturen. Pluggar sen på anteckningarna på föreläsningarna (student life hack!!)

Onsdag: Självstudier och förberedelser inför torsdagens seminarium

Torsdag: Seminarium 09:00-12:00 om magsjukdomar

Fredag: Föreläsning 13:00-16:30 om ortopedi

Helgen: Ledig!! Brukar försöka att inte plugga på helgen utan hålla mig till vardagarna för att kunna känna att man kan släppa tankarna på plugget ibland.

Har den här terminen börjat jobba på Hemköp varannan vecka, då är det onsdag kväll samt lördag och söndag jag jobbar. Jag jobbade förra veckan och helgen så den här veckan är jag alltså helt ledig! Kan återkomma med ett inlägg om hur det funkar att jobba extra parallellt med studierna 🙂

Här har ni lite andra goa life hacks för studenter, bland annat detta:

Bild hämtad från: https://www.buzzfeed.com/peggy/important-life-hacks-every-college-student-should-know?s=mobile

0 kommentarer

Relaterade inlägg