4.0 HJÄLP förändring på ingång

Mina förändringar

Vissa förändringar jag står inför är mer givna. För er som läser bloggen så är det ett faktum att terminen snart (mindre än två veckor!) tar slut och mina fem år har då har klarats av.

Bara det är stort (och sorgligt) nog

Jag bävar inför att det ska ta slut. Att föreläsningshänget, MF-festerna, Klimatföreningsmötena, bloggträffarna, tentorna (!!), gymmet på KI och blippande av skolkortet kommer få ett slut. Usch.

Första tre åren ÄLSKADE jag. Och jag sörjer att den tiden är förbi. Nu i covid blir det inte samma kontrast, då senaste året inte varit som tidigare år, men OJ vad jag saknar tiden innan covid på KI.

Allt har ett slut och allt har en början

Troligen kommer min sentimentala sida lägga sig lite. Inse att saker finns kvar. Människor finns kvar. Inse att vissa saker bör ha slut. Kanske skulle vara mer deppigt att vara fast på ett klibbigt dansgolv på MF för evigt, än att faktiskt gå vidare och se annat. (Men OM jag kommer hålla hårt i dans ändå! Ohja!)

Vad står jag inför för fler förändringar?

I övrigt att jag går mot sista tiden på KI så går jag också mot att börja jobba. För mig kommer detta innebära ännu en förändring. En förändring i att flyttlasset går söderut, närmare bestämt till Jönköping, för en spännande PTP-tjänst.

Det blir en helt ny stad. Ett helt nytt sammanhang. En helt ny vardag.

Beslutet har varit lite tumult då jag innan har sagt att jag ABSOLUT inte vill lämna Stockholm för mitt PTP-år. Jag har känt ett stort behov av att ha kvar min trygga lägenhet, mina vänner och min mamma. Men jag har landat i det mer nu. Försökt vara realistisk, sett olika sidor av det hela, accepterat, satt nya mål och pratat.

Så vad händer i Jönköping hösten 2021?

Först och främst kommer jag ha en tjänst jag väldigt gärna vill ha och som jag ser fram emot att få jobba på. Jag ska också se året som ett äventyr där jag får möjlighet att fokusera på annat. Ta alla fördelarna och maxa. Kunna träffa pappa, Santo, killen och Smålands-vänner ännu mer. Kicka igång projekt jag vill få i rullning. Lägga tid på annat än att rulla på i ett ekorrhjul. Liksom lyfta blicken. Satsa på det jag vill satsa på. Jag tror ändå att det är nyttigt. Även om jag också tycker det är megajobbigt.

Men Stockholm, vännerna, mamma och Skrotet finns ju kvar såklart. Tack och lov för det.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar