Ansökan till hösten 2018

Vet ni vad? Ansökningsperioden för hösten 2018 har öppnat – sedan 18 mars rättare sagt, så kanske har en del redan sökt. Hur känns det? Är det frågor som dyker upp eller känns allt lugnt som en filbunke? Ni som kanske inte har sökt än, men som funderar, ni som inte vet hur ni vill göra och nu kanske har tusen tankar. Oavsett vad – så hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar.

Om ni vill ha lite mer vetskap redan nu så läs mina inlägg om hur en vanlig dag ser ut, om vägen till Karolinska Institutet och Psykologprogrammet eller kanske om vanliga frågor och svar på dessa. Har du andra frågor – tveka som sagt inte att höra av dig till mig så ska jag hjälpa till så gott jag kan.

Själva ansökningen sker via antagning.se och är öppen fram till den 16 april. Så ett tag till är det – men kom ihåg att tiden går fort så glöm inte av datumet utan sök gärna några dagar innan det stänger. Mitt stora tips annars är ATT SÖKA. Verkligen. För det är så roligt att plugga och få lära sig saker. Hamnar du fel? Ja då går det göra om. Hamnar du rätt? Ja då är det ju perfekt. Så är du sugen – så sök <3

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar