Bockat av tenta -> nya tag framåt

Första tentan på terminen klarades av i fredags och det känns väldigt bra. Tentan var förhållandevis enkel och känslan efter var att det gick bra. Igår började vi på moment två i Differentiell Psykologi och vi har visserligen bara startat med en introduktion men än så länge känns det fint. Det känns som vi har spännande föreläsningar, podcasts och diskussioner framför oss. Dock ska jag erkänna att jag igår morse inte var toktaggad på att sätta tänderna i nya artiklar, ny information och nya inlämningar. Efter förra veckan med mycket plugg och efter kontrasten från sommar till att komma tillbaka till skolan igen så kände jag att jag skulle behövt semester. En vecka minst. Efter helgen känns det dock bättre och det var ändå helt okej att dra igång ett nytt moment.

Så idag är det fullt fokus på jobb och plugg. Började dagen med en klass på Skrotet, nu blir det en hel del timmar av plugg innan PT-kunder och en klass till. En lång dag men så skönt att liksom samla allt och bara köra på med mycket plugg och jobb på en dag. Att sitta kvar på Skrotet gör också det hela himla mysigt. Blir naturliga pauser i form av trevliga samtal med medlemmar och kollegor.

Målet för dagen är att komma igenom två inspelade föreläsningar, börja kolla på en uppgift som ska inlämnas på torsdag samt att börja på med uppvärmningen till Vildmarksloppet som är om mindre än två veckor. En sak i taget så blir det fint. Tycker det rullar på bra när jag väl startar igång hur tungt det än kan kännas innan saker och ting är påbörjade. En halvtimme av första föreläsningen är dock avlyssnad så nu är det bara att rulla på. Ska plugga smart och köra på. Kaffe, vatten och snacks. Let´s do this!

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar