En brukar säga att våren går fort…

…och denna vår är inget undantag. Kära någon! Det är snart maj. MAJ!? Det är dock flera anledningar än att tiden har gått fort som gör att det känns konstigt att maj ligger runt hörnet. Vädret. Ja. Snön öster ner i morse när jag vakande och det kändes mer som en decembermorgon.

På tal om i morse så vaknade jag ute i Sofies magiska lilla stuga. Åkte ut igår för plugg och lugn i kroppen. Mitt knä har börjat göra ordentligt ont så det kändes extra skönt att komma ut till en ny miljö och med sällskap. Ett litet to-do och rehab dygn helt enkelt. Och vilket dygn det var! Fick bra plugg gjort då vi gått igenom de senaste fem föreläsningarna och diskuterat kring det som tagits upp. Det är väldigt roligt när det en läser är så intressant – men ibland är det svårt för en vill veta mer om allt. Vissa saker får dock behållas ytliga nu så får det byggas på efter hand. I alla fall är det så kul att vrida och vända och tänka till. Vi har också skrivit på en inlämning. Kändes så fint att sitta i stugan och läsa artiklar och klicka på tangenterna. Vi har dock inte bara pluggat. Nej vi har också ätit magiskt god mat, alltså vilken tjej Sofie är! Inte nog med det så vakande jag dessutom till nybakat bröd i morse OCH fick sällskap till ett crossfitpass idag. Hur bra?!

Nu har jag precis kommit hem från jobb med en klass och en PT-kund. Traskade hem i snöblasket och det var så skönt att komma in i värmen. Vilken lyx att ha ett hem att gå till minsann. Nu ska jag runda av dagen med att läsa igenom mitt arbete om spegelneuron och sen sova så gott.

Såhär fint väder var det för några veckor sen. Men såhär stark var Sofie såväl då som nu.


 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar