En helg att leva länge på

Helgen som var blev precis så bra som jag hoppades på. Kanske till och med bättre. Den innehöll lite av varje och jag kunde släppa plugget helt efter flera veckor av intensivt pluggande. Tänkte från början att jag skulle ha pluggfria helger men riktigt så har det inte blivit. Har försökt men det ligger ändå i bakhuvudet någonstans. Dessutom gillar jag att ha koll på läget och älskar att förstå – så det har blivit många timmar av studier även under sena kvällar och helger. 

Då vi tentade av grundläggande biologi i fredags kunde jag dock helt släppa studierna under två dagar vilket kändes passande just nu. Helgen gav dessutom extremt mycket energi. 

I lördags var det nämligen dags för halloweenfest. En tjej i klassen och hennes kille anordnade en minst sagt satsig fest. Då jag älskar att träffa trevliga människor så började det bra redan där – är så kul att träffa nya vänners vänner och bara kunna trivas så bra i sällskapet. Häftigt tycker jag! Sen det faktum att Greta och Dennis hade lagt ner massor med tid och energi på festen gjorde såklart att det var extra roligt. Vad sägs bara om en extremt utsmyckad lägenhet, en mordgåta, ledtrådar som stegvis presenterades och till och med en fängelsehåla att bli fast i. Så härligt engagemang från värdparets sida! 

Engagemang fanns även från oss gäster. Inte minst i utklädnad. Personligen var jag vindruvsklase – väskor roligt men väldigt trångt och otympligt. Andra karaktärer var bland annat korp, ängel, dödsteletubies, Rödluvan, Hillary, Trump och mördare av olika slag. En salig blandning.

Det blev med andra ord en sen kväll. På gott och ont är jag den som inte lämnar i första taget och var därför med till utgång och dessutom i princip tills stället stängde. En galet rolig kväll! 

    
Dagen efter landade jag och Sandra på hälsocaféet och åt goda bowls. Bra uppladdning inför måndagen. Som drog igång med massor av snö och en – som det nu känns – tuff kurs. 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar