En helg i en annan värld

Det är lite så som känslan kring denna helg är. Som att jag från i fredags eftermiddag tills i måndags morse har befunnit mig på en annan planet. Även om de planeterna i så fall heter Skövde och Göteborg. I fredags landade jag och Sofie i Skövde och möttes av Joel på stationen – kvällen innehöll tacos, massa prat, godis och framför allt kollade vi in Lejonkungen och skrattade kopiösa mängder.

På lördagen fortsatte vi skratta. Bokstavligen. Började dagen med skratt och det bara rullade på. Mellan skrattet körde vi Crossfit på en box i Skövde, gick runt i den lilla mysiga staden, åt magiskt god mat och åkte tåg till Göteborg. Där blev planerna inte helt som tänkt då Simon tyvärr var sjuk, så vi åkte till en kompis till Sofie och kastade oss in i ett födelsedagsfirande. Så mysigt! Resten av kvällen innehöll dans, dans, dans, mer skratt, drinkar och snack med så fina människor.

Ja, om sanningen ska fram så fortsatte även söndagen med skratt. På riktigt tror jag aldrig jag skrattat så mycket som i helgen. Minst varannan mening resulterade i ett skratt som inte gick att hejda. Söndagens bästa var att äntligen få träffa Simon, äta brunch och bada på Hagabadet, träffa bästa Åsa och såklart att Sofie och jag fortsatte skrattfesten fram till 01.30 på natten.

Klockan ringde sedan 04.20 på måndagen och vi lämnade Göteborg för att åter landa i Stockholm. Trött, men glad. En helg i toppklass som aldrig riktigt kommer att kunna förklaras i ord. Är så tacksam för fina vänner.

På tåg på väg till Skövde

Finfrukost hos Joel

Finmiddag hos Joel

På g till Göteborg

Hallåhallååå

Tokfin brunch på Hagabadet

Tokfina människor på Hagabadet

Och kanske bästa – tokgod dessert!

Träff med Åsa

Promenerande i Skövde

Födelsedagsfirande hos Louise

Så gott med mat efter tung träning!

Glada själar!

Joel och jag redo för träning

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar