En helg i Göteborg 

Efter en intensiv period bakåt, med tenta precis efter nyår och därefter mastiga tag med experiment och rapportskrivning, så var det magiskt med en riktig helg i helgen. Inget jobb. Inget plugg. 

Dock var det heller ingen vila. Kastade mig på tåget mot Göteborg i fredags. Kände mig sliten och trött men efter att sista korrigeringarna på rapporten var klara tog jag en ultrasnabb nap och väl i Göteborg var jag relativt pigg. Blev mött av fina Åsa på stationen och tog oss hem till henne på Hissingen. Skrattade, pratade och förberedde till lördagens 25årsfest med att laga mat och baka tårta. 

Så på lördagen var det dags att slå klackarna i taket. Vilket vi minst sagt gjorde. Goda drinkar, mycket skratt, nya härliga människor och framför allt en grym 25åring. 

Kan inte säga att jag är uppvikas inför den nya kursen kanske. Dock är det helt värt det. Fick också starta dagen med att leda Bootcamp, tidigt men så härligt! Ska ta veckan och försöka landa och ladda upp så blir det en bra start på kursen. Kognitiva processer här kommer vi! 

Fina Åsa i fredags. Sen blev det inga fler bilder. Hade lite för roligt.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar