En lång dag…

…går nu mot sitt slut. Bitvis har jag varit så otroligt trött och ofokuserad idag. Tror min kropp och mitt huvud behöver lite total vila och ledighet då jag lätt känner av när det blir lite mycket. Nu har jag visserligen både tagit vila mellan varven och tog vila igår – men känner att jag behöver mer vila än så. Behöver liksom vila där inte ens en tanke går till plugget, att jag borde gå upp eller att jag ska vara produktiv. Speciellt såhär i början är det nog smart att börja lite lugnt och se till att få in återhämtning tidigt. 

Trots att jag varit ofokuserad så har jag fått en hel del gjort. Vi har en inlämning på reliabilitet och validitet som i princip hela klassen river sitt hår för. Ena sekunden känner jag att jag är med och nästa har jag ingen aning om vad jag pysslar med eller om något är rätt. Lär mig säkert en hel del på vägen men just den där frustrationen av att inte veta vad som är upp och ner fick mig idag att tokprokrastinera. Dock gjorde det att jag fick stå mitt kast och stängde just ner datorn. Dagen började visserligen i en härligt energisk känsla när jag 07.00 mötte Hannah på gymmet. Efter träning och en stadig frukost råkade den tänkta 15 minutersnapen dock bli liiite längre. Vaknade efter över två timmar och fick hastigt sticka till skolan för bloggmöte. Ett supertrevligt bloggmöte som innehöll såväl god sallad, trevliga möten med både de andra bloggarna och våra handledare samt filmning och fototagning. Bra möte för att få ny energi till att plugga vidare. 

Fick till några tommare bra plugg innan magen kallade på fika. Och när fikaklockan säger till så är det helt enkelt bara att följa den. Blev en tur till Hemköp innan jag drog hem för att plugga vidare. Plugget blev dock mest att öppna kylskåpet 235 gånger, tina och äta Sofies bröd, ringa Länsförsäkringar, ringa mamma, kolla roliga klipp, äta lite till, prata med Sofie, kolla halv åtta hos mig, stå på händer, planera PT-kund och springa ner och handla pepsi max. 

Därav fick jag sitta till sent innan jag hade  kommit så långt som jag ville för dagen. Tur det finns disciplin även under de mest odisciplinerade dagarna ändå. Det är ju ändå väldigt charmigt med plugget – att en kan styra precis som en vill. Som imorgon, när det är tisdag – min mest fullspäckade dag – då kan jag både hålla klasser, ha PT-kund, plugga, träna och imorgon även gå på möte med PINK (mer om det imorgon). Bra grej! 

Frihet deluxe att styra dagarna hej vilt!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar