En skolledig lördag med julfika, benträning och magisk mat

Var så trött i morse, ögonen kändes svullna även om jag hade sovit många timmar. Trots en trött start har det dock varit en väldigt, väldigt fin lördag. Planen var att få in lite plugg för att ta ikapp från mina sjuka dagar i veckan, men tyvärr hann jag inte riktigt dit. Istället har jag laddat med finfint häng med mormor, morfar, mamma och syster nästan från morgon till kväll.

Syster och jag vaknade hos mamma efter födelsedagsfirande igår, efter frukost tog vi oss in till Gamla stan för den traditionella julfikan på Stadsmissionen.

Mamma, morfar och mormor på fikan <3

Efter det drog jag mig till jobbet för att såväl hålla en klass som att träna med syster. Det blev första tyngre passet sedan jag låg sjuk, men det kändes helt okej. Vi mixade fyra övningar (som jag filmat men som just un bråkar och inte vill följa med ut på bloggen..) och blev ordentligt trötta i benen.

Vi mellanlandade hemma innan vi tog oss vidare till Portal för middag. OJOJOJ vilken middag! Jag som uppskattar havregrynsgröt och svampnudlar kunde ändå verkligen känna hur sjukt bra smakerna satt ihop i maten.

Pumpan med svamp, getost, tryffel, grönkål och nötter.

Jag, syster och mamma åt spagettipumpa med svamp, getost och tryffel och det var heeelt magiskt. Dessutom så mysig miljö och exemplarisk personal.

Efter middagen landade jag hemma i soffan. Med sällskap av en stor popcornskål, lite jobbfix och en film i bakgrunden så trillade timmarna på och jag ska bums i säng för att vakna mer pigg imorgon. Sov gott <3

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar