Ett svettigt pass innan första veckans sista dag

Precis som rubriken lyder blev det igår ett svettigt pass på gymmet innan fredagen skulle kickas igång med redovisning, plugg och infopub i skolan. En fredag som för övrigt var väldigt fin! Det känns riktigt bra att ha börjat plugga trots att det är mycket nu inför preklin tentan. Igår bockade jag dock av en redovisning och frågestund vilket känns himla bra! Det var dessutom roligt att presentera det vi jobbat med: Psykologiska aspekter på klimatförändringar – effekter och orsaker. Lite tentaplugg hann vi också med innan jag och Klimatföreningen skulle stå på infopuben och visa vilka vi är och vad vi gör. Sist men inte minst blev det en AW innan filmkväll hemma med Rasmus. Fint avslut på veckan!

En del av fina KF-gänget!

Vad som händer i Klimatföreningen inom kort – vill du engagera dig? Gilla på FB och kom på mötet den 19/9 <3

Och hallå? Vill du köra samma svettiga pass? I så fall kommer det här:

Pyramidpass 20-30-40-50-40-30-20

Övningar: Hopp på låda – dutta rumpa, knäböj med axelpress, tricepsarmhävningar, burpees, bicepscurls, pulsande utfall och båten med rotation.

Såhär gör du: Kör varje övning i 20 sekunder, med 10 sekunders vila mellan övningarna. Upprepa sedan samma övningar men nu under 30 sekunder. Gör sedan detta för 40 och 50 sekunder innan du går neråt till 40, 30 och slutligen 20 sekunder. Sjukt jobbigt och svettigt!

Med uppvärmning och vila mellan intervallerna samt mellan varje varv av övningar så tar passet omkring en timme. Efter första 40 sekunders varvet brukar jag ångra val av träningspass men då är det bara att trycka på ett varv med 50 innan det åtminstone går neråt i tid 😉

Ser inte toktrött ut – MEN VAR DET!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar