För ett år sedan…

…visste jag inte att jag idag skulle kunna titulera mig som 20% psykolog (okej, just det kanske jag inte kommer så långt på – men förstår ni var tufft att det kan hända så mycket på ett år?!) Som jag tidigare lovat så kommer det ett inlägg om första året på programmet, men vill nu bara säga att jag officiellt är klar med första året och med andra ord har fått sommarlov.

Troligen är det många där ute som i detta nu är oroliga, nervösa och lite skrämda inför ett besked som dimper ner i mitten av sommaren. Närmare bestämt den 13 juli. Det är nämligen då som ni som sökt till höstens utbildningar kommer få besked. Kanske funderar du på om det är rätt, kanske funderar du på om du kommer komma in på dina betyg eller så funderar du på hur tusan du ska lyckas få bostad i Stockholm om du kommer in. Frågorna kan vara många.

Det jag kan glädja er med då är att jag står här som en liten klippa. Okej, jag kan inte lösa alla problem (är trots allt bara 20% psykolog..) men om du har en fundering, fråga, oro eller bara vill bolla lite känslor som snurrar runt – kontakta mig! Kommentera här, maila mig på feliciastalhand@hotmail.com eller leta upp mig på Facebook. Innan jag började skuggade jag en äldrekursare, Karin, en dag. För mig var det guld värt att dels ha fått kolla läget på skolan men också och kanske framför allt kunna skicka frågor som kom upp längst vägen till henne.

Så tveka inte att slänga iväg ett mail eller en kommentar om du har något som du funderar på. Litet som stort. I detta nu har jag ju sommarlov så jag är lättillgänglig, rastlös och svarar gärna på frågor på mail eller över en kaffe.

img_5849

Snaaaart kanske du sitter i Aula Medica och blir välkomnad till din utbildning

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar