Första Orientation Week

Så nu har alltså en vecka i Melbourne har passerat. På ett sätt känns det som jag varit här hur länge som helst och på ett annat som att jag just kom hit. Och det är ju ganska mycket som att jag just kom hit även om jag känner mig som hemma här.

Under veckan som gått har vi varit en del i skolan, men bara för att lösa praktiska saker, få information och träffa folk. En väldigt trevlig första vecka helt enkelt! Utöver det har vi varit uppe i Eureka skydeck för att se på utsikten över Melbourne, hängt både på Brighton Beach och St Kilda Beach, träffat trevliga människor, testat på Crossfit, hängt i vår fantastiska trädgård och tagit igen oss från hektiska månader inför resan och den långa flygningen såklart.

Utsikt över Melbourne CBD

Också en bild från Melbourne CBD

En kväll inne i stan, magiskt ljus när solen går ner!

<3

Också på Brighton Beach

Strandhäng <3

Vi har en vecka kvar i vår bostad i Balaclava och är nu som sagt i full flärd med att hitta ett nytt hem. Det är inte det lättaste faktiskt. Speciellt inte för tre personer som vill dela något. Vi har dock några visningar imorgon och en på torsdag – så förhoppningsvis är det löst innan veckan är slut. Veckan som kommer är också en Orientation week och min förhoppning är att ta med er och visa lite mer vad vi gör under de olika dagarna. Hur det går återstår att se – men jag är redo för en ny vecka i Melbourne i alla fall 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar