Gott nytt år

Time flies och nu är det redan tredje januari. Hur mår ni? Är ni tillbaka i vardagen eller är det ett stilla jullunk fortfarande? För mig har skola och jobb smygstartat men sovmorgon och sena kvällar hägrar fortfarande. Och jag ska erkänna att jag är trött i kropp och huvud trots ledigheten som varit. Får kämpa på ett sätt som känns ovant och kan sova och sova och sova. Ska försöka inte stressa upp över det utan starta lugnt, vila och vara snäll mot mig men jag vill så sjukt gärna ha dunderenergi och beta av saker, vara effektiv och på topp. Det vill jag jämt. Och lika mycket som jag vill det vet jag att det inte kan eller bör vara så. Att jag måste lyssna in kroppen, att den får vara låg och nere. Bara det vänder så är det värt lite lugn tid.

Så efter att ha skålat in nyåret och ätit magiskt god mat hos Emma och Daniel så har dagarna fyllts av film och thaimat. Men idag blir det några timmars jobb, följt av träning med Rasmus och sen fixa klart hemtentan och starta med rapporten. Kanske känns allt lite lättare när det rullar igång igen. Vi får hoppas det <3

Öppnade äntligen min gigantiska bubbelflaska som bubbelbrudarna gav mig på 25-årsdagen 🙂

Och inte att glömma! Har ju firat jul med mamma och syster också, med bland annat att kolla teater, äta god mat och köra quizkamp.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar