HALVTIDSKRYSSNING

I onsdags hade min grupp redovisningstillfälle och i torsdags var sista dagen på kursen Arbets- och Organisationspsykologi 1. I och med kursen slut så var också den femte terminen slut, vilket i sin tur innebär att jag har kommit halvvägs genom utbildningen. Vilken grej alltså! 50% psykolog låter ändå rätt bra maffigt. Visserligen halvvägs kvar och visserligen hade vi varit såå nära en examen om det var en kandidat – men hallå – är glaset halvtomt eller halvfullt? 😉 Och ärligt talat är jag supernöjd med att ha några år kvar så jag vet vad jag ska göra kommande år.

Och halvvägs till psykologer som vi ju är så tänkte vi att ett delmål kan passa bra. Så för att fira hoppade jag, och ett tjugotal andra från klassen på ett kryssningsfartyg till Åbo. En halvtidskryssning helt enkelt. Då varken dansgolvet eller baren någonsin stängde så blev det en sen men väldigt rolig dansnatt. Dessutom väldigt kul att ha hela gänget samlat utan att tappa bort varandra som när en går ut i stan. Buffé, karaoke och dansgolv för att sedan sova några timmar och (lite tålamodsbeprövande) invänta att båten tillslut kom i land i Stockholm igen.

Delar av gänget – peppade att gå på båten!

En suddig dansgolvsbild från småtimmarna.

Så även om denna kryssningen var väldigt kul så lär det dröja tills nästa kryssning. Konceptet är som sagt smart om en vill hålla ihop en grupp under en längre tid, men i övrigt vet jag inte riktigt om jag vill hylla 23 timmars kryssningar 😉 Så istället för kryssningar under kommande veckor så blir det Arbets- och Organisationspsykologi två, då vi är ute på organisationer och hjälper till, samt maxat häng med familj, pojkvän och vänner innan jag styr kosan mot Australien.

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar