Helgsemestra på hemmaplan

Har fått extremt mycket semesterfeeling i helgen. Det har varit solsken hela helgen igenom och känslan av sommar har liksom slagit en varje dag. Väldigt tacksamt med en helg med magiskt väder när en jobbar i veckorna. Också väldigt tacksamt att sluta tidigt på en fredag och börja sent på en måndag – det blev en långhelg som hette duga. Trots att jag gillar att gå till jobbet så är det grymt att få vara ute i solen, hänga med familj och vänner och bara vara. På så sätt var denna helg mitt i prick.

Slutade tidigt i fredags, cyklade hem de 12 kilometerna i solsken med Tom och Petters podd i öronen. Väl hemma satt jag på balkongen i några minuter, laddade lite och sen stack syster och jag och körde ett helt galet jobbigt benpass på gymmet. Åt en god lunch och gick ner till Östermalm för att hälsa på Sandy på Pepstop. Drack en riktigt god matchalatte, drog vidare för några ärenden och gick hem. Planen var sedan att gå på bio men med strålande väder valde vi picknick istället. Sagt och gjort packade vi ihop oss och satte oss i Vasaparken, Sandra och Hannah slöt sedan upp och vi satt kvar tills det blev kyligt.

Efter en vecka med väldigt lite sömn sov jag som en stock natten till lördagen och efter frukost gick syster och jag Brunnsviken runt. En så fin runda tycker jag! Är ungefär 15 kilometer från mig och nästan hela vägen gick jag och nämnde hur vackert det var. För det är verkligen vackert! Stannade för fika på en brygga, solen gassade och svetten rann. Efter det intog jag viloläge på balkongen, åt nötter, drack pepsi och lyssnade på en podd. Sandra kom sedan förbi på iskaffe och sen mötte vi upp Stina. Hängde sedan eftermiddagen och kvällen med Stina, så härligt att ta ikapp lite tid ihop!

I söndags var det åter dags för en utflykt i rörelsens tecken (som det ganska ofta blir i min familj). Mamma, syster och jag cyklade till Rosenhill ute på Ekerö. Mina ben var så möra efter en veckas cykelpendlande, benpass och promenerande men det gick fint. På Rosenhill åt vi lunch, gungade hängmatta och strosade runt innan vi cyklade hem. Lite extra motigt i benen men hem kom vi. Mellanlandade hos mamma för fika, prat och skratt och sen cyklade syster och jag hem för filmkväll.

En sådär fin helg med lugn och harmoni i kroppen men även träning och aktivitet. Sovmorgon, lugna frukostar och picknick. Familj och vänner. En helg där jag både hunnit med saker och träffa folk men också landa lite. Väldigt behövligt.

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar