Home sweet home

Det har redan gått två veckor sen jag landade i Sverige. Dagarna har verkligen gått fort och just nu känns Australien så långt bort. Lite som att det var ett annat liv – vilket det nästan var. Tur att Sofie och Sandra var med mig så vi kan påminnas om att det faktiskt hände.

Det var jobbigt, väldigt jobbigt, att lämna Australien. Människorna, skolan och livsstilen där. Vädret var dock enkelt att lämna – då en konstant kyla fanns i kroppen på grund av kallt väder såväl ute som inne. Så det svenska vädret var minst sagt lockande. Även alla fina, fina människor här hemma har gjort att bytet av land har känts okej.

Rasmus mötte mig vid flygbussen och utöver att jag fått hänga med honom igen så hade jag tre dagar i Stockholm då jag hann käka lunch och prata massor med Sofia och Johannes, krama om Skrotet-tjejerna, få ett återseende av Sofie som lämnade Melbs två veckor innan mig, gå på Veronica Maggio på Grönan, få hjälp av mamma att packa upp lägenheten igen, äta lunch på Ulriksdals och träna med Emma. Sen var det dags att bege sig mot Härnösand och syster <3 Kommer ett specifikt inlägg om den resan men kort och gott var planen att traska Höga Kusten leden – något vi också gjorde men i lite annan tappning än tänkt på grund av en stukad fot. Efter fem dagar hos syster mellanlandade jag i Stockholm i knappt två dagar innan jag åkte vidare mot Småland – där jag nu är. Även här har det varit fullt ös med framför allt att träffa fina, fina människor. Något som jag tror är väldigt smart efter kontrasten av att komma hem. En blir påmind över hur mycket bra och fint som finns här hemma också.

Så hej Sverige! Hej sommarlov! Hej solsken och ljusa sommarkvällar! Detta blir hur bra som helst <3

Trött tjej i Shanghai

Lämnade ett grått Melbs

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar