Hur ligger ni till med julkänslor?

Som barn har jag för mig att det var julkänslor från första december till flera dagar efter julafton, men nu är det lite mer segstartat minsann. Jag är inne i en bubbla av att hålla huvudet över ytan i plugget och försöker strukturera och planera på bästa sätt inför de sista dagarna. Momenten avlöser varandra och det är många projekt att hålla i rullning och få ihop. Väldigt roliga projekt men också tidskrävande. Så julkänslorna har lagts åt sidan.

I helgen landade dock någon form av julkänsla. Det har varit en helledig helg med så många fina aktiviteter och vänner i min närhet. Hade en vag tanke om att läsa litteratur men körde helt ledigt och jag vet att det är ett smart drag. Ibland blir det en ständig jakt på att hinna med men det kan vara lätt att glömma bort att livet är här och nu också. Inte bara sen, snart och längre fram. Dessutom får jag påminna mig om att jag har varit väldigt trött och förmodligen behöver återhämta huvudet en smula med annat mellan veckorna.

Så i fredags efter att jag, Sofie och Marina kämpat på med att starta upp ett arbete med en litteraturöversikt över Haloeffekt och dess påverkan på arbetslivet (återkommer om det arbetet längre fram!) så åkte jag ut till Flemingsberg. Där mötte jag Rasmus och vi tränade, åt tacos, kollade film och bakade pepparkakor. Och badade i en Ikea-kasse, icke att glömma! (Rekommenderar det dock inte, haha). Lördagen fick en lugn start med frukost och soffhäng innan jag åkte till Amanda för lunch och sedan vidare till söder för att möta Sandra och springa för Musikhjälpen med ett fint gäng. Kvällen rullade sedan på med glöggmys följt av A star is born på bio. Söndagen gick i liknande tecken med träning, frukost och julfika och julkonsert med massa fina människor. Sen åkte Rasmus och jag hem för att baka pepparkakor och vörtbröd. Så helgen har verkligen innehållit juliga inslag och nu har dessutom snön lagt sig utanför fönstren. Hur fint är inte det? <3

Hur känner ni med julkänslorna? Är de på plats?

Hur mysigt att plugga här hemma hos Sofie?

Pepparkaksbakning <3

VINTER!!

Även lite julfeeling på KI

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar