HUR MÅR NI?

Två dagar in på terminen.

Nya studenter, hur känns det?! Pirrigt, glatt, läskigt, spännande? Det är lätt MÅNGA känslor som trängs i kroppen såhär vid skolstart. Det finns en hel del inlägg om att vara ny student här på bloggen, kika in här så kan du klicka dig vidare till en rad inlägg. Men ja, kanske är känslorna extra många och även märkliga i år. Att börja ett nytt universitet och ett nytt program mitt i en pandemi och när dessa skyltarna sitter runt om på Karolinska.

 

Och kylan?!

Nu var det visserligen varmt idag men igår fick jag ta på mig mössa (!!) och vantar (!!) när jag cyklade till skolan. Det blev ett tydligt tecken för att höstterminen drog igång för mig. Brr.

 

Annars då?

Jo, på KI var det sig lite likt ändå. Eller ja. Det var rätt folktomt. Men samma skylt mötte mig som förra året och jag fick äran att hänga med några av mina kursare. För även om mycket kommer vara och är på distans så kändes det som en bra start att mötas på KI för en första pluggdag ihop. Gissningsvis kommer jag sitta en hel del där under terminen ändå. Så om någon vill ses, ställa frågor, få plugghjälp eller vad det nu kan vara – hojta till!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar