I den småländska vildmarken

Direkt efter föreläsning och miljömöte åkte jag igår mot älskade Småland. Klev på tåget och då väntade några timmar med en hel del runtflyttande (på grund av snål student som inte la till platsbiljett..), en del pluggandes, mellanmålsätande och så genomgång av det som komma skulle dagen efter. 

Så vad hände då idag? Inte mindre än Vildmarksloppet i Ramkvilla. Vilken grej! Ett OCR-lopp med allt ifrån att fastna i gyttja och att springa i sjön till att klättrande i nät och bära på däck. Galet kul men också jobbigt. Mitt främsta uppdrag för idag var förvisso inte att springa utan att hålla i uppvärmingen för de åtta startgrupper som körde. Vad jag älskar att instruera och leda! Ännu bättre med fina Thea vid min sida.

Imorgon kör vi igen! Färre starter och tyvärr inget gyttjebad, löpning i iskallt vatten eller klättrande för mig. Tiden i Småland är knapp och det är mycket jag vill hinna med. Har dock redan lyckats få in både tacokväll, äppelpaj, spelande, häng med pappa och massa kramar från fina, fina människor. 

 [wpvideo ujMzkckZ] 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar