Important dates: MID SEMESTER BREAK

Om ett dygn möter jag upp mamma på Southern Cross station och påbörjar då mitt mid semester break på Monash. Det är så mycket som känns overkligt med det.

1. Att jag kommer träffa mamma här i Australien och att hon i detta nu sitter på planet på väg hit.
När jag lämnade Sverige kändes det så långt bort att mamma skulle komma hit, så att det nu är ett dygn bort känns så sjukt pirrigt och lite stressande då det betyder att så mycket av min tid i Australien är förbi. Det ska dock bli så otroligt kul att träffa mamma och få visa min vardag här i Melbs, men också att ha chansen att resa upp till Cairns i Queensland och få ett återseende av Sydney.

2. Att jag har läst mer än halva terminen och efter lovet bara har fem veckor kvar på terminen.
Som sagt – att tiden har rusat fram för mig har ni kanske förstått. Det känns galet att hålla på med andra inlämningarna på kurserna – då en del totalt innehåller tre stycken. Det känns också galet att se att veckoplaneringen på de olika kurserna är längre och längre fram på terminen och att vissa börjar prata om att snart börja med sista rycket.

3. Att jag ska vara ledig i över en vecka (!!)
I två av kurserna har jag precis avslutat inlämningar/kommer avsluta inlämningar ikväll, vilket innebär total semester från dessa. I ett tredje ämne har jag taskigt nog en stor uppsats som ska in veckan efter lovet och då jag dessutom kommer göra experiment två av dagarna den veckan, så känns den sådär i magen. Men jag ska ta semester från den på lovet även om den på avstånd kommer hänga över mig lite i periferin.

Så nu ska jag ta och plugga några sista timmar för dagen innan en sista dag av lektioner och plugg innan jag imorgonkväll möter upp mamma. Galet och så bra!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar