Inför-jul-trötthet?

Det är två veckor till jul och även om vi inte har haft den tuffaste terminen på psykologprogrammet så börjar jag verkligen längta till jul. Jag längtar till Småland, till häng med familjen och vänner, till dagar som inte går i 120, till risgrynsgröt, till spelkvällar och till löpning och julbad.

Jag älskar att lära mig saker och tycker mitt program är väldigt roligt. Men när jag hamnar i en loop av att bocka av saker istället för att liksom ta in och tänka till – då behövs nog en paus. Nu har jag visserligen haft lugna dagar och en paus som sjukling men ändå längtar jag deluxe efter lugn och ro. Hur känner ni? Känns julen extremt passande i tid eller hade ni gärna kört på lite till?

Tänker att jag ska trycka på lite under veckodagarna kommande två veckor för att kunna vara mer ledig i mellandagarna. Så min plan är att måndag till fredag fokusera på skola, jobb och Australienfix och på helgerna fokusera på att vara ledig. Det blir förhoppningsvis en bra mix som håller motivationen uppe hela vägen fram till jul.

Snart dags för julbad. I en inte riktigt lika varm Klocksjö…

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar