Majparty följt av sista dagen på auskultationen

Efter en dag på auskultationen, häng i solen på balkongen och träning med mamma så var det dags för majparty. Älskar månadens party* och nu var det Sofies tur att styra upp det hela. Möttes vid Odenplan och gick sen mot Stadsbibliotekets håll. Visste att jag skulle vara hungrig men visste inte vart vi skulle. Så jag blev överlycklig när vi skulle till Sofies roomie Courtnies jobb. Restaurangen Low and slow steakhouse var en köttälskares paradis men jackfruiten som jag åt var super så skulle vilja påstå att stället passar till vem som helst. En otroligt fin kväll med snack, mat, mer snack och dessert. Megabra sista party innan sommaren skiljer vår vardag åt.

Det faktum att en kan sitta ute sent på kvällen, wow!

Fina Sofie och Courtnie!

Hur mätta som helst men avslutade med en drömmig dessert

När jag kom hem kunde jag inte sova för att känslorna liksom skuttade runt i kroppen. En lättnad och stolthet att ha klarat av ett till år på psykologprogrammet, en tyngd att Sofie flyttar och att vardagen ihop försvinner för några månader, en tacksamhet över saker som hänt det senaste året, en fascination över hur saker kan ändras under tidens gång. Mycket känslor helt enkelt.

Hur eller hur så somnade jag tillslut. Tur var väl det för 05.45 ringde klockan och jag cyklade mot Rosa Skrot för en klass, trött till en början men oj vad glad jag blir av såväl stället som människorna där! Sen var det en sista dag på auskultationen som väntade. Remissmöte, teammöte och utvärdering för att vid lunchtid gå hem för häng och lunch på balkongen. Kroppen var lite seg men lite städning hann jag med innan gym och middag och bad på klipporna med Rasmus. En fin avslutning på dagen.

Vattenmelonsäsongen är här!! Jag är så glad!

Bad vid Brunnsviken <3

Lunch på balkongen, sommar deluxe!

* En gång i månaden har vi party då Sofie och jag varannan månad väljer en aktivitet. Temat har blivit träning och mat men vad som helst kan hända.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar