Mamma och systerdygn

Förra julen gav Niko och jag ett presentkort på att mamma skulle få ett dygn med sina favoritdöttrar (hehe) och i torsdags efter mammas jobb kickade vi igång dygnet.

Som en klassiker i familjen Stålhand så startade vi med ett kul och tungt pass på gymmet. Biceps och triceps fick sig en ordentlig genomgång och att mamma inte kunde sträcka ut armarna igår ser jag som ett gott tecken…

Fortsatte med ännu en klassiker. Snacks och Pepsi Max på balkongen.

Ytterligare en klassiker, men nu mer en ”en gång om året klassiker”. Bästa Hermans på söder. En fantastisk vegetarisk buffe och dessutom med studentrabatt för alla oss som pluggar (gå dit nu när det fortfarande är varmt och går sitta ute, så fint!). Traskade sedan hemåt med ett stopp på Icona Pops konsert på Gustav Adolfs Torg. Kulturveckan i Stockholm – bra grej minsann! Gick vidare hem och slocknade strax efter midnatt väldigt mätta och väldigt trötta.

Okej vi fortsätter på spåret med träning. Morgonträning på Friskis Kungsholmen på fredagen och jag får erkänna att jag var duktigt trött när klockan ringde. Ett bröst och magpass senare var jag dock pigg och glad.

Bästa med morgonträning måste ju vara frukosten efter. Nu blev det snarare en brunch men oavsett så satt det så fint! Scones, bröd, knäcke, chiapudding, kvarg, yoghurt, kaffe, te, juice, färsk frukt och annat gott. Älskar frukostmat!

[wpvideo xhnIX6Kq]

 

Den tidiga (okej inte så tidig ändå..) morgonen tog ut sin rätt. Niko packade med mammas hjälp och jag slocknade i en powernap. Spenderade sedan eftermiddagen med en promenad, fikanade av tryffeltårta och häng innan mamma cyklade hem och syster och jag cyklade till Skanstull för att hoppa och leka lite till på gymmet. Därefter följde ett besök på en konsert på Gustav Adolfs Torg innan mat, popcorn, godis och såklart Gift vid första ögonkastet.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar